Трипласт - стил, качество, комфорт

Алуминиева дограма
Характеристики Алуминият е лек материал, метал. Той е устойчив на големи температурни промени, не корозира, запазва своите якостни характеристики във времето, т.е. на практика не старее. Алуминият не съдържа токсични вещества и е пожаро и земетръсоустойчив. Подходящ е за изработка на прозорци, витрини, входни врати, вътрешни интериорни врати, вътрешни преградни стени Алуминият не променя и външния си вид през годините. Не се нуждае от никаква поддръжка, освен почистване.

Алуминият е топлопроводим материал. За това, когато търсим топлоизолационен ефект решението е алуминиева дограма с прекъснат термомост доближава топлоизолационните характеристики на PVC. "Термо" алуминият позволява поставянето на механизми с многоточково затваряне. Алуминиевата дограма може да се оцвети в много голяма цветова гама по каталог на RAL цветовете са над 800.

Система "Пони"Алуминий студен профил
Ситемата „Пони “ на Алтест е 37,5 мм. алуминиева серия създадена по европейски стандарт проектирана е така че да изпълнява външни и вътрешни архитектурни предложения, където не е необходим термо-мост.
Богатия обхват профили, модерни аксесоари и гуми от ЕPDM е гаранция за перфектно водооттичане и безупречна работа в различните ситуации. Серията работи и с двуплоскостни механизми. Възможни са вариянти на неотваряема, отваряема – вертикална, хоризонтална дограма, отваряема около централна ос прозорци, както и комбинации отваряеми и неотваряеми секции врати.
Система „Пони „ е основана на работата на 3 уплътнителни гуми – централна външна и вътрешна. Богатата гама основни профили /каси/ и стъклодържачи  дават възможност за използуване на единично стъкло /4-10мм/ и стъклопакети 18 мм.
Профилите могат да се боядисват по цялата гама на RAL.

Система "Ескимос"Алуминий с термомост
Системата „Ескимос „ на Алтест е 53 мм. алуминиева серия създадена по европейски стандарт, съобразена с изискванията и размерите на обкова – панти, заключалки и др. Тя е система с прекъснат термомост, с полиамид на касовия профил 24 мм. и 20-22 мм. на крилото.
Състои се от обширен набор профили за всякакъв род решения.
Системата „Ескимос” на Алтест е основана на работата на 3 уплътнителни гуми – централна, вътрешна и външна /централната гума е специално разработена за серията /.
Богатата гама основни профили и стъклодържачи дават възможност за използуване на стъклопакети 24 мм. Това е модерна алуминиева система, задоволяваща най-новите архитектурни тенденции при направата на врати и прозорци, където е необходима термо- изолация. Това позволява интегрирането и във всякакви климатични условия и различни сгради.

Профилите могат да се боядисват по цялата гама на RAL.

 

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

VivaPlast

Thyssen INOUTIC

KMG

Sigenia

Altest

ARX